Unique Events

Selskabslokaler

Vi tilbyder lokaler til alle slags fester!

Unique events ejer og driver en række selskabslokaler og klubber, ydermere kan vi via vores mange samarbejdspartnere tilbyde selskabslokaler til fødselsdage, julefrokoster, firmafester, og meget mere. 

Ro’s Event – Roskilde

Ro’s Event er et selskabslokale i Roskilde, drevet og ejet af Unique Events. Det er beliggende kun 4 min. fra Roskilde station, og kan med sin store kapacitet rumme op til 300 gæster.  Lokalet er egnet til alle slags events – Ring nu og hør mulighederne for din fest

 

💰 Billig Leje – Mange muligheder

🎵 Fastinstalleret stort anlæg og Lysshow

🚗 Kun 4 min. på gåben fra Roskilde St.

Tårnby Selskabslokaler

Tårnby selskabslokaler er det perfekte venue hvis du gerne vil have en smuk stemningsfyldt atmosfære som samtidligt kan rumme alle slags arrangementer. med plads til over 200 spisende gæster, er dette lokale det sikre valg.

Ingen fast pris, leje aftales alt efter event

Mulighed for billig leje af DJ og udstyr

3 min i bil fra Tårnby st.

RETRO – Helsingør

Vi har gennem mange år haft et tæt samarbejde med RETRO i Helsingør, og kan nu tilbyde deres helt unikke lokaler i vores udlejning, Du kan leje hele klubben i 2 timer for en fordelagtig pris, eller på nogle dage leje klubben hele natten, hvis du har et stort arrangement.

Lej klubben 2 timer med fri bar for få penge

Fastinstalleret stort anlæg og Lysshow

Kun 5 min. på gåben fra Helsingør st.

FEBB – Frederikssund

TårnbyFEBB – Frederikssund ejes og drives af Unique Events, og kan lejes til en meget fordelagtig pris, hvor du får alt der behøves for at skabe den perfekte fest! Book dette lokale og vær sikker på at du ikke skal bekymre dig om andet end dine gæster.

Ingen fast pris, leje aftales alt efter event

Fastinstalleret stort anlæg og Lysshow

10 min. Fra Frederikssund st.

Book dit lokale her

Vil du gerne høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at vælge det perfekte lokale til din fest? Så kontakt os på telefon 27 20 06 61, eller udfyld formularen her.

Så svare vi tilbage så hurtigt vi kan med et tilbud på hvordan vi kan gøre din næste fest UNIK

– Vi har mange andre lokaler end dem som er listet her, ring eller skriv derfor for at høre mere omkring vores udvalg og tilbud!

    Exit mobile version